چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
کد خبر: 299753
۱۹ آذر ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۱

آیت الله رودباری از اساتید حوزه علمیه رشت با حضور در جمع طلاب مدارس علمیه استان گیلان، بر پرهیز از حب دنیا برای طلاب تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از گیلان، آیت الله رودباری در جلسه درس اخلاق در جمع طلاب مدارس علمیه شهرستان رشت، اظهار داشت: یکی از خصوصیت های بارز متقین این است که شر و بدی نداشته و مردم از آنها در امانند.

وی در ادامه با بیان اینکه منشاء هر گونه شر و بدی حب دنیا است گفت: در واقع از آنجا که حب دنیا در متقین وجود ندارد، هیچ گونه شری نیز از سوی این افراد به دیگران نمی رسد.

رئیس مدرسه علمیه جامع شهرستان رشت با اشاره به نعمت های وجودی انسانی، همچون گوش و چشم و عقل و.. خاطرنشان کرد: در طول تاریخ شاهد هستیم که بعضی با بی اعتنایی نسبت به نعمت وجود و حقیقت آفرینش از عضوی مانند گوش که برای شنیدن حرف حق و به کار بستن آن خلق شده است در جهت عکس سوء استفاده کردند.

آیت الله رودباری سپس با بیان این فرمایش حضرت علی (ع) که از علائم فرد نادان همین بس که هر چیزی را که شنیده بازگو کند، گفت: عقل بزرگترین غربال گری است که حق را قبول و مابقی را رها می کند.

وی همچنین با توجه به آیه شریفه ْ "وَ لَوْ كُنْتَ‏ فَظًّا غَليظَ الْقَلْبِ لاَنْفَضُّوا مِنْ حَوْلِك‏" تند خویی را از صفات بسیار زشتی دانست که باعث دوری دوستان و آشنایان و نیز عدم تاثیر کلام انسان بر روی دیگران می شود.

این استاد درس اخلاق با تاکید بر اینکه باید نارسایی های اخلاقی خویش را اصلاح کنیم افزود: در حقیقت پیامبر اکرم (ص) نیز بر طبق روایت مشهور "إنّما بعثت‏ لأتمّم‏ مكارم الأخلاق"  هدف از بعثت خویش را تکمیل فضایل و خوبی های والای انسانی معرفی می کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha